Kennington Refurb

This returning client wanted to reconfigure their family home to make it work harder for their family. Work began at planning stage where layouts and designs were considered. I worked alongside A Small Studio architects to improve its flow, make the whole home feel cohesive and to make family life run seamlessly. To enhance the updates to the floor space DEN LIFE Interiors was instructed to give the rooms personality whilst keeping the space unified. From the design to sourcing the fixtures and fittings, we worked with the client to ensure everything reflected their lifestyle and personalities. Making sure it was a workable family home was they key and everyone has their own space and personality within it.

Screenshot 2022-03-09 183833.png
IMG_6593.jpeg
IMG_6611.jpeg
Screenshot 2022-03-09 183806.png
IMG_6619.jpeg
IMG_6607.jpeg
IMG_6600.jpeg